U bent hier: Assortiment>Vloeren>Tapijt
voetjes op tapijt

Stylisch wonen met tapijt

Laat Uw voeten wegzakken in een luxueus hoogpolig tapijt en ervaar de warmte en het comfort dat geen enkele andere vloerbedekking kan benaderen.

Daarnaast is tapijt geluiddempend en isolerend. Bij Deco Home is de keuze in kleuren en kwaliteiten enorm waardoor voor elk interieur een perfect bijpassend tapijt is te vinden. Houdt U van rustgevende natureltinten of gaat U voor trendy fluorescerend groen? Of varieer eens met verschillende patronen of randen om zo unieke design effecten te creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos! De kwaliteiten variëren van een luxe hoge pool tot een praktische moderne bouclé.Tapijt is dan ook absoluut niet saai of ouderwets! Bij Deco Home vindt U tapijten van alle bekende merken maar ook van ons eigen huismerk Dimago®. Helemaal nieuw is het SmartStrand tapijt,dit tapijt is een unieke duurzame vloerbedekking ,vervaardigd van een ijzersterk garen gemaakt van suikers uit mais en polyester.Door deze superieure grondstoffen kunnen zelfs moeilijke vlekken als mosterd of rode wijn eenvoudig worden verwijderd.

Laat U door de Deco Home interieurspecialist adviseren wat voor welke ruimte het meest geschikt is. Onze stoffeerders zorgen dat het perfect wordt gelegd, geheel naar Uw wens.

 

 • Deco Home De Verfmolen
 • Openingstijden

 • Deco Home De Verfmolen

  Poteindplein 5
  4881 WC Zundert
  Telefoon 076 5972633
  E-mail decohome@everaertsbv.nl

BACK TO TOP